ORIENTATION

orienthao
za 1 jun ’24 20:15
1 jun ’24
20:15
  • 1 jun ’24
    20:15
    Fatima Klooster, Heule
    Moorseelsestraat 146, 8501 Heule

'Orientation' van Orienthao dat is een mix van elektronische en akoestische elementen waarin viool, stem en synthesizer samen smelten tot gelaagde composities en meeslepende klanklandschappen die je meenemen naar buitenaardse sferen. 

Met haar geïmproviseerde soundscapes geïnspireerd door boeddhistische en sjamanistische tradities, brengt de Vietnamees-Belgische multi-instrumentalist Thảo Quyên muziek met een heel eigen sound. Zelf omschrijft orienthao haar muziek als een synthese van oude geluiden en innovatieve klanken. Door elektronische en akoestische elementen te mengen, creëert ze meeslepende klanklandschappen die de luisteraar meevoeren naar buitenaardse sferen.  
 
Viool, stem en synthesizer smelten samen tot gelaagde composities die nu eens intiem en dan weer explosief zijn. Elk concert is uniek, want de soundscapes ontstaan in het moment. ‘ORIENTATION’ symboliseert het begin van een reis in het uitgestrekte landschap tussen oude en nieuwe ideologieën.  
 
Kom in comfortabele kledij, neem iets mee wat je een knus gevoel geeft, breng een matje mee, kies een fijne plek in de tuin van het Fatimaklooster en ga mee op reis tijdens dit unieke concert.  

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Kom in comfortabele kledij en breng een matje mee