(c) Jasper Steverlinck

Jasper Steverlinck
do 4 jul ’24 20:00
4 jul ’24
20:00
  • 4 jul ’24
    20:00
    Bolwerk, Kortrijk
    Spinnerijstraat 105, 8500 Kortrijk

€ 35 (vvk) / 38 (add)

 

Op een warme zomerse avond brengt Jasper Steverlinck een intieme setting samen met pianist Valentijn Elsen en enkele gastmuzikanten.

Het lange wachten wordt beloond. 6 jaar na 'Night Prayer' komt het nieuwe album 'The Healing' uit op 31 januari 2025. De naam van het album is heel bewust gekozen, want dit is de meest persoonlijke plaat van Jasper tot nog toe. De voorbije jaren kwamen er liedjes tot stand die achteraf gezien slimmer zijn dan de artiest, want de profetische teksten waren onbewust tekenend voor het helingsproces. Dat Jasper een wereldstem heeft, begint ook het buitenland eindelijk te beseffen, maar eerst stelt hij zijn nieuwe songs voor i

Bij de nieuwe plaat hoort ook een nieuwe show waar vocale en muzikale grenzen verlegd worden. Verrassingen uit het Arid-tijdperk en de jubileumeditie van Liefde Voor Muziek, afgewisseld met de pareltjes van The Healing en de hits van Night Prayer. Begeleid door de meesterlijke pianist Valentijn Elsen en enkele gastmuzikanten wil Jasper zijn liedjes nog dichter en intiemer brengen dan ooit tevoren. Een onbevangen duik in de muzikale wereld van één van de beste stemmen en songwriters van Europa.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Onderdeel van